Fedélzeti kamera full HD felbontással

2 421 817

104 960 Ft1

Testreszabott eredeti FORD DashCam készülék a járműbe való megfelelő integráció érdekében. Tökéletesen illeszkedik a visszapillantó tükör zónájába anélkül, hogy akadályozná a vezető kilátását előre és hátra. Kedvenc pillanatait és emlékeit biztonságosan tárolja, és bármikor, bárhol rendelkezésre áll. A rögzített adatok baleset esetén automatikusan mentésre kerülnek az SD kártyára, ideértve a parkolási ütközés elleni védelmet is. A széles látószögű kamera szinte minden eseményt rögzít a jármű körül. Földrajzi adatokat is szolgáltat, pl. koordináták és sebesség. A kamera funkcióit és a rögzített adatokat a mobil eszközön keresztül kényelmesen vezérelheti, a Wi-Fi kompatibilitása és az ehhez tervezett okostelefonos alkalmazás révén. A FORD DashCam egyszerűen használható kezelése az Applinken keresztül a SYNC 3 képernyő és/vagy hangvezérlés által történik. Főbb jellemzők: 139°-os széles látószögű kamera teljes HD felbontással, bármilyen megvilágítási körülmények között, GPS-vevő és G-Force érzékelő. Tartalmazza a 16 GB kapacitású SD-kártyát és a beszerelési utasítást.


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja.

Kompatibilis járművek megtekintése
MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ
Hozzáadás a kívánságlistához

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.