Tegye még kényelmesebbé utazását ezzel a praktikus kartámasszal, és használja ki az ügyes belső tárolóhelyet.

Rati* Kartámasz Armster OE1 kivitel

2 227 703

46 810 Ft1

Felhajtható kartámasz, melyet a vezetőülés oldalára lehet szerelni. Jellemzői a tágas tárolórekesz csúszásgátló betéttel, a párnázott műbőr felület, állítható magasság, és dőlésszög, lágy nyitás és csukódás, előrecsúsztatható fedél és USB-aljzat a kartámasz belsejében (csak tápellátás céljából). Tárolókapacitás kb. 1 liter, a kartámasz fekete színű. Járműspecifikus fém adapterrel a beszereléshez


A vásárlók számára biztosított előnyök:

  • A járművek innovatív kényelmi tartozékainak első osztályú szállítója.
  • Tartós, korszerű anyagokból, kiváló minőségben készült az OEM-szabványok előírásai szerint.
  • A fejlesztés és tervezés során az FMEA (Failure Mode and Effects Analysis – hibamód- és hatáselemzés) módszert követték.
  • Kialakítása magas komfortszintet és további praktikus funkciókat biztosít.
  • Környezetbarát létesítményben, megújuló energia felhasználásával, természetes szellőzéssel, gázfelhasználás és légkondicionálás nélkül gyártják.
  • A DIN ISO 9001 és a DIN ISO 14001 minőségbiztosítási szabvány előírásainak megfelelően gyártják.
  • A minőségbiztosítási folyamat a tartósságra, a hő- és hidegtűrésre, a gyúlékonyságra, a kopásállóságra, a dörzsölésre és foltosodásra, a szagkibocsátásra és a ködösítésre (ez a páralecsapódás mértéke az üvegen vagy a belső kárpitozáson) vonatkozó tesztciklusokat tartalmazza.
  • Alaposan tesztelték járműbe szerelve a tökéletes illeszkedés és működés biztosítása érdekében.
  • Könnyű beszerelni.
  • 2 éves forgalmazói garancia tartozik hozzá.

A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.


IMPORTANT NOTICE: Installation must be performed exclusively by a specialist workshop. Damage to any part due to incorrect fitment is not covered under warranty.

Kompatibilis járművek megtekintése
MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ
Hozzáadás a kívánságlistához

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával; a felszerelés költségeivel kapcsolatosan érdeklődjön márkakereskedőjénél. Figyelem: kiegészítő alkatrészek megvásárlására szükség lehet.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.