A tolatóradar előre figyelmezteti Önt, észleli az akadályokat a jármű előtt vagy mögött. Első és hátsó tolatóradarok elérhetők külön készletben.

Vodafone* Tolatóradar rendszer hátsó, 4 matt fekete érzékelővel

2 225 438

57 600 Ft1

Érzékeli az akadályokat, melyekre szaggatott hangjelzéssel figyelmeztet, kis távolság esetén pedig folyamatos hangjelzéssel riaszt. Olyan járművekhez is használható, melyek vonóhoroggal vagy külső pótkerékkel rendelkeznek. Bizonyos modelleknél kombinálható a Vodafone első parkolási távolságérzékelőkkel. A csomagban található lapos vagy ferde érzékelők lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjenek a lökhárító alakjához. Az érzékelők a karosszéria színére fényezhetők. Ez a tolatóradarhangjelzést ad és nem integrálható a Ford kijelzőhöz vagy a SYNC rendszerhez. Kérjük, érdeklődjön Ford márkakereskedőjénél a részletekről


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.


IMPORTANT NOTICE: Installation must be performed exclusively by a specialist workshop. Damage to any part due to incorrect fitment is not covered under warranty.

Kompatibilis járművek megtekintése
MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ
Hozzáadás a kívánságlistához

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával; a felszerelés költségeivel kapcsolatosan érdeklődjön márkakereskedőjénél. Figyelem: kiegészítő alkatrészek megvásárlására szükség lehet.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.