A hátsó lökhárító stíluskészlet dinamikus eleganciát és még kifejezőbb megjelenést biztosít Fordja számára. A lökhárító toldatokat úgy tervezték, hogy javítsák a jármű külső megjelenését, miközben teljesítik az összes minőségi előírást, az optimális felszerelési eljárások pedig biztosítják a tökéletes illeszkedést.

1 554 438

Hátsó lökhárító tuningkészlet

Ford Fiesta 09. 2008,

164 135 Ft1

Készlet alapozott oldalsó kötényekkel (a karosszéria színére fényezendők) és fekete diffúzorbetéttel, parkolási segítséggel kombinálható, nem használható vonórúddal vagy sárfogókkal együtt


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja.


Fontos tudnivaló: A felszereléshez szakember szükséges. A garancia nem terjed ki a helytelen felszerelésből adódó sérülésekre.

További információkért és képekért kérjük, válasszon egy járművet!

Válasszon kompatibilis járművet!

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával; a felszerelés és a fényezés költségeivel kapcsolatosan érdeklődjön márkakereskedőjénél. Figyelem: kiegészítő alkatrészek megvásárlására szükség lehet.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

© 2024 Ford Motor Company. A ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® a Ford vagy leányvállalatainak védjegyei.

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.

" " " "