Kiváló minőségű kerékpártartóink széles választéka lehetővé teszi, hogy kényelmesen és biztonságosan vigye magával kerékpárjait.

Uebler* Hátsó kerékpártartó X31-S, 3 kerékpárhoz, dönthető

1 948 383

226 985 Ft1

Kisméretű és pehelykönnyű, vonóhorogra szerelhető kerékpártartó 3 kerékpár részére, lábpedállal működtethető döntő funkcióval a csomagtérhez való könnyű hozzáférés érdekében akár felszerelt kerékpár esetén is, a kerékpár-befogókar alkalmas akár 75 mm-es kerek és 75 x 45 mm ovális vázátmérő biztonságos rögzítésére, állítható csatokkal ellátott hosszú heveder a kerekek rögzítéséhez. A nagy távolság a keréktartók között lehetővé teszi hosszú tengelytávú (akár 127 cm) kerékpárok szállítását sérülés nélkül. A szabadalmaztatott összecsukható rendszer miatt a hátsó lámpák, a kerékpártartó és a tartóváz másodpercek alatt könnyedén összecsukható, a kerékpárok a tartóhoz a tartó pedig a vonóhoroghoz zárható, 30 kg teherbírással kerékpáronként, E-Bike-hoz is használható, súlya kb. 15,5 kg, a 13 érintkezős adaptert tartalmazza a készlet. Méretei: 77 x 119 x 79 mm, összehajtva: 24 x 63 x 79 mm, Függőleges terhelhetőség: 54 kg D-érték 6,7 kN-tól. Maximum 1300 mm lehet a kerékpár kerékagy távolsága. Fontos: A vonóhorogra felszerelt összsúly (a kerékpártartó és a felszerelt kerékpárok összesen) nem haladhatják meg a megengedett függőleges vonóhorog terhelést.


A garanciát a Ford beszállítója biztosítja. Bővebb információért keresse Ford Márkakereskedőjét.

Kompatibilis járművek megtekintése
MÁRKAKERESKEDÉS KERESŐ
Hozzáadás a kívánságlistához

1 Javasolt kiskereskedelmi ár Áfával.

*Az azonosított tartozékok gondosan válogatott harmadik féltől származó tartozékok, és különböző garanciális feltételekkel rendelkezhetnek, amelyek részleteit a Ford márkakereskedőjétől szerezheti be. A Bluetooth® szómegjelölés és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és a Ford Motor Company bármilyen ilyen felhasználási jogosultsága licenc alá tartozik. Az iPhone/iPod szóvédjegy és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Jogi nyilatkozat

A Ford politikája a folyamatos termékfejlesztés. Fenntartjuk a jogot a jelen online kiadásban fellelhető specifikációk, a bemutatott és leírt modellek, színek és árak előzetes bejelentés nélküli változtatására. A képek csak illusztrációk. Ez az online kiadvány eredeti Ford és külső beszállítói termékekből válogatott tartozékokat is tartalmaz. A tartozékok beépítése hatással lehet gépkocsija üzemanyag-fogyasztására. A *-jellel megjelölt tartozékok gondosan válogatott termékek más beszállítóktól, melyeket saját márkanevük alatt forgalmazunk, és amelyekre a Ford garanciájától eltérő garanciális feltételek vonatkozhatnak; ezek részletei a garanciális ikonra kattintva, vagy Ford Márkakereskedőjétől beszerezhetők. A Bluetooth® márkanév és logók a Bluetooth® SIG, Inc. tulajdonát képezik, ezek Ford Motor Company általi használatát licenc szabályozza. Az iPhone/iPod márkanév és logók az Apple Inc. tulajdonát képezik. Egyéb védjegyek és márkanevek a vonatkozó tulajdonosoké.